kindergallery.gr the Blog


Καλωσορίσατε στο blog του kindergallery.gr

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

MUDPUPPY : PUZZLES που θα σας ξετρελάνουν!

Τα Mudpuppy είναι Αμερικάνικα παιχνίδια που πωλούνται κυρίως σε μαγαζιά μουσείων και επιλεγμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο!!! Από τον Δεκέμβριο 2010, θα αποτελούν μέρος της ‘έξυπνης συλλογής’ του www.kindergallery.gr.


Τα puzzles Mudpuppy, είναι σχεδιασμένα να ψυχαγωγούν δημιουργικά τα παιδιά, μέσω των διαφορετικών ειδών.

Ξεκινώντας με τα First Puzzles και φτάνοντας στα puzzles με 100 κομμάτια, τα παιδιά αισθάνονται 'νικητές' σε κάθε puzzle που φτιάχνουν!

Eco Friendly και ιδιαίτερα ασφαλή για τα παιδιά, τα puzzle mudpuppy είναι κατασκευασμένα από 90-100% ανακυκλωμένο χαρτί και χρησιμοποιούνται μη τοξικά χρώματα από μελάνια με βάση τη σόγια. Όλα τα puzzles είναι πιστοποιημένα από το CE και ASTM.

Τα puzzle mudpuppy αποτελούν μοναδικά δώρα για παιδιά, αλλά και φοβερή δημιουργική απασχόληση κατά τη διάρκεια των παιδικών party!!!

Από 3 Δεκεμβρίου 2010 κοντά σας!!!

Μας αρέσουν όλα!!! Σας παρουσιάζουμε τα πολύ ξεχωριστά COLOR ME PUZZLES!!!

Σε άλλα παιδιά αρέσει να φτιάχνουν προ-τυπωμένα puzzles, σε άλλα να τα ζωγραφίζουν μόνα τους!

Με τα color me puzzles της mudpuppy έχουν και τις δύο επιλογές. Για τα αγόρια με σχέδιο από την προ-ιστορική εποχή, το puzzles απεικονίζει την συνάντηση συμπαθητικών δεινοσαύρων και για τα κορίτσια μοναδικές νεραιδούλες!

Είναι διπλής όψης, από τη μια μεριά παρατυπωμένο και από την άλλη απλά σχεδιασμένο για να το ζωγραφίσει το κάθε παιδί μόνο του με τα χρώματα που περιλαμβάνει η συσκευασία.

Είναι puzzle 24 κομματιών και απευθύνεται σε παιδιά 4ετών+.

Η συσκευασία είναι χάρτινο κουτί και αποτελεί ένα μαγικό δώρο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου