kindergallery.gr the Blog


Καλωσορίσατε στο blog του kindergallery.gr

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

3 Νέες προσφορές από το www.kindergallery.gr !

Στο www.kindergallery.gr, θα βρείτε κάτι περισσότερο από εκπτώσεις, θα βρείτε και μοναδικές προσφορές!!! Οι προσφορές 'buy them together' συνεχίζονται και για αυτή την εβδομάδα και φυσικά θα ισχύουν μέχρι 31/1/2011.

Αγοράστε μαζί τα δύο ή και τρία προϊόντα που σας προτείνουμε, γνωρίστε τα προϊόντα της συλλογής του kindergallery.gr καλύτερα, και κερδίστε περισσότερο!

Ότι σας προτείνουμε δεν είναι μόνο προϊόντα που είναι ήδη σε έκπτωση...δείτε παρακάτω τους νέους μοναδικούς συνδυασμούς 'buy them together' και φυσικά τις πολύ συμφέρουσες τιμές!!!

Για τους μικρούς μας νεογέννητους φίλους, έχουμε επιλέξει ένα ΤΕΛΕΙΟ συνδυασμό!!!
Κάντε ένα δώρο που θα ευχαριστήσει την μαμά αλλά και το μωρό...ένα φορμάκι bobo choses camera μαζί με ένα ημερολόγιο baby prints, όπου θα καταγραφούν όλες οι μοναδικές αναμνήσεις του πρώτου χρόνου. Στην τέλεια τιμή των 40,00€!!! Επιλέξτε για αγόρι εδώ, και για κορίτσι εδώ!

Όταν αρχίζουν να τρώνε μόνοι τους...θέλουν προσοχή και ενθάρρυνση. Σας προτείνουμε να κάνετε ένα συνδυασμό από πιάτο, κουτάλι και πιρούνι mOmma, στην μοναδική τιμή των 14,00€!!! Ναι, ναι, εργονομικά, εκπαιδευτικά, με τέλειο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα, τα mOmma θα χρωματίσουν το γεύμα των μικρών και θα μετατρέψουν την ώρα του φαγητού σε πραγματική διασκέδαση! Το πιάτο σε διάφορα χρώματα είναι χωρισμένο σε δύο μέρη ώστε να βάζετε δύο διαφορετικές γεύσεις, το κουτάλι και το πιρούνι είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί το μικρό να εξοικειωθεί με το κράτημα!!! Απόλαυση, κάντε την επιλογή σας εδώ!

Μεγαλώνουν και αποκτούν άποψη στο παιχνίδι στο ντύσιμο... σε όλα!!! Όλα τα παιδιά θέλουν να είναι ντυμένα άνετα και όλες οι μαμάδες, θέλουμε να τα βλέπουμε καλοντυμένα και περιποιημένα. Γι' αυτό το kindergallery.gr, επέλεξε για τις 'buy them together' προσφορές ένα νέο σύνολο για αγόρια. Ζακέτα Billie kidscase, σε μπλέ χρώμα από απαλό cashmere και υψηλής ποιότητας βαμβάκι ΜΑΖΙ με ένα t-shirt γκρί από organic βαμβάκι. Συνδυάζεται τέλεια με τζίν, κοτλέ αλλά και παντελόνι φόρμας, για πιο επίσημες αλλά και πιο casual εμφανίσεις, αποτελεί ένα stylish look για τον μικρό σας μπόμπιρα. Ασύγκριτη ποιότητα με 60,00€!

Για τις μικρές κυρίες ισχυεί η προσφορά με το t-shirt apple Bobo Choses και την τζίν φούστα Shampoodle. Στα 40,00€ και το στιλιστικό αποτέλεσμα...χωρίς λόγια! Αφήνουμε εσάς να το κρίνετε!
Κάντε μια βόλτα στο www.kindergallery.gr! Θα βρείτε πολλά....και ενδιαφέροντα! Εμείς, θα συνεχίσουμε να κάνουμε προσφορές, ώστε να εμπλουτίσετε το δικό σας kindergallery!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου